JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego
[Polska]Cracovian Dry
Wersja do druku
Dry, coarse-granulated, pork
Cracovian dry sausages are a symbol of Polish tradition, taste and recipes which are a visiting card of JANO factory. Original, old-Polish taste gives the highest level of quality to these dry sausages made of selected ham meat enriched with natural spices. We have received NOW POLAND (Teraz Polska) Award in recognition of the excellent quality of these sausages. It is now our ambition to continue making them the best sausages in Poland
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Zabrze |
Marka: | Jano |
Cena: | Zapytaj o cenę |
Jakość / Bezpieczeństwo, Certyfikat: | HACCP , ISO 9001:2000, |
Sprawdź produkty w kategorii: Artykuły spożywcze ->Mięso i drób, wyroby -> Wędliny i wyroby
|
|
|
|
JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego
|
Ulica: | Pyskowicka 16/18 |
Miasto: | Zabrze |
Kod pocztowy: | 41-807 |
Region: | śląskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 32 3733100 |
Faks: | +48 32 3733131 |
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Aleksandra Widzyk |
Telefon stacjonarny: | +48 32 3733110 |
|
|
|
|
|