JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego
[Polska]Kiełbasa krakowska sucha
Wersja do druku
Kiełbasa krakowska sucha to polskie tradycje, smak i receptury, które stanowią wizytówkę Firmy JANO. Oryginalny, staropolski smak powoduje że wyprodukowana z wyselekcjonowanych mięśni szynki z dodatkiem naturalnych przypraw krakowska sucha prezentuje najwyższy poziom jakości. To głównie dzięki jej wybitnym walorom zostaliśmy uhonorowani wyróżnieniem TERAZ POLSKA . Naszą ambicją jest by dalej pozostała najlepszą kiełbasą w Polsce.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Zabrze |
Marka: | Jano |
Cena: | Zapytaj o cenę |
Jakość / Bezpieczeństwo, Certyfikat: | HACCP , ISO 9001:2000, |
Sprawdź produkty w kategorii: Artykuły spożywcze ->Mięso i drób, wyroby -> Wędliny i wyroby
|
|
|
|
JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego
|
Ulica: | Pyskowicka 16/18 |
Miasto: | Zabrze |
Kod pocztowy: | 41-807 |
Region: | śląskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 32 3733100 |
Faks: | +48 32 3733131 |
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Aleksandra Widzyk |
Telefon stacjonarny: | +48 32 3733110 |
|
|
|
|
|